fbpx

Polica de anulare si retur

ANULAREA UNEI COMENZI
Daca doriti sa anulati o comanda deja plasata, o puteti face fara invocarea unui motiv anume cu minim trei zile inainte de data la care urmeaza sa fie livrata comanda. Anularea comenzii se face prin email la comenzi@graindesel.ro indicand numarul comenzii.

 

RETURUL UNEI COMENZI
Conform legislatiei in vigoare privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta, in cazul furnizarii de produse alimentare perisabile livrate la domiciliului consumatorului sau la locul sau de munca, acestea nu pot fi returnate dupa ce a fost primita livrarea. O data primite, produsele nu pot fi returnate.
In cazul in care produsele sunt primite deteriorate datorita transportului, va rugam sa ne instiintati imediat la comenzi@graindesel.ro indicand numarul comenzii si poze cu produsele deteriorate. Va rugam sa ne returnati produsele deteriorate cat mai repede nu mai tarziu de 14 zile, pentru a putea notifica la randul nostru firma de curierat. In acest caz vom putea pregati o noua comanda fara sa va returnam contravaloarea produselor sau va vom returna contravaloarea produselor, la alegerea dumneavoastra.
In cazul unei intarzieri de transport mai mare de 48h, la cererea dumneavoastra va vom returna contravaloarea produselor si costul curierului cu transportul.